Tunturihallien tulokset

15.2.2016

PÄIVITYS 15.2.2016 klo 22.58 - Sarake tulokset on saatu mudostettua ohjelmiston kehittäjän toimesta ja tulokset on toimitettu tilastopajaan. Tilastopajalla ongelmia tulosten julkaisussa.

PÄIVITYS 15.2.2016 klo 22.58 - Sarake tulokset on saatu mudostettua ohjelmiston kehittäjän toimesta ja tulokset on toimitettu tilastopajaan. Linkki tuloksiin löytyy kilpailut alasivulta.

Tunturihalleissa oli käytössä uuden tuloslista-tulospalveluohjelman beta-versio. Ohjelmassa oli vielä lukuisia ongelmia ja kehityskohteita. Yksi merkittävimmistä puutteista on ettei ohjelma kyennyt muodostamaan tulostiedostoa joka kelpaa tilastopajan käyttöön, eikä yhteys tilastopajan tietokannan ja ohjelmiston välillä ole vielä käytössä. Tästä syystä tilastopaja ei ole vielä julkaissut kilpailun tuloksia. Kilpailun käyttäjäkokemusten perusteella on laadittu raportti palveluntarjoajille ohjelmaan edelleen kehittämistä varten. Toistaiseksi ei ole selvillä millä aikataululla ongelmat ratkeavat ja milloin tilastopaja pystyy julkaisemaan tunturihallien tulokset. Tällä välin kilpailun tulokset ovat tarkasteltavissa kisan livetulospalvelussa ja uutisen yhteydessä liitteenä olevasta lehdistötulostiedostosta.