Koulujen välinen yleisurheilukilpailu järjestetään 10.9.

14.8.2016

Pohjan Koitto järjestää myös tänä vuonna "koululaisten koitokset" Saarenkylän kentällä. Kilpailun ajankohtana on lauantai 10.9 klo 11.00. Kilpailu on suunnattu 3-6. luokkalaisille.

Koululaisten Koitokset

Pohjan Koitto järjestää Rovaniemen alakoulujen 3-6. luokille suunnatun yleisurheilukilpailun lauantaina 10.9.2016 Saarenkylän urheilukentällä klo 11.00 alkaen.

Lajiohjelma (kaikki sarjat): 60m, 1000m, pituushyppy, kuulantyöntö

Osallistumisrajoitukset: Jotta kilpailun aikataulu ei venyisi kohtuuttoman pitkäksi, osallistujamääriä joudutaan rajoittamaan. Jokaiselta koululta voidaan nimetä 1 osanottaja lajia kohden. Sama urheilija voi ottaa osaa enintään kahteen lajiin.

Koska jokainen koulu ei käytä osallistujakiintiöitään, käyttämättömät paikat täytetään ottamalla muilta kouluilta useampia osallistujia. Tämä koskee 60 metrin juoksua ja pituushyppyä, joissa urheilijoita otetaan kilpailuun mukaan 24 kappaletta. Koulukohtaisten kiintiöpaikkojen jälkeen avoimet paikat täytetään ensisijaisesti urheilijan ennätyksen perusteella tai toissijaisesti ilmoittautumisjärjestyksessä. Kuulantyöntöä ja 1000 metrin juoksua yllä mainittu käytäntö ei koske.  Kouluja joissa on 3-6. luokan opetusta, on kaupungissa 22 kappaletta.

Karsinta: Järjestäjä toivoo että kouluissa järjestetään omia koulujen kilpailuja, joiden perusteella valitaan koulujen väliseen kilpailuun pääsevät edustajat. Mikäli koulussa ei järjestetä omia kilpailuja, toivomme että edustajat karsitaan liikuntatuntien aikana tai välituntikisoissa. Arvontaa tai muita muuhun kuin urheilulliseen ratkaisuun perustuvia karsintamenetelmiä emme suosittele.

Ilmoittautuminen: 5.9.2016 mennessä google ilmoittautumislomakkeeseen. Koulut voivat ilmoittaa jonotuslistalle enintään kaksi urheilijaa, joilla on mahdollisuus päästä mukaan kilpailuun muiden koulujen käyttämättömien kiintiöpaikkojen vapauduttua. Jonotuslistalta kisaan mukaan pääsevät ilmoitetaan keskiviikkona 7.9 osoitteessa www.pohjankoitto.fi. Täyttäkää ilmoittautumislomake tarkasti ohjeiden mukaan.

Osallistumismaksu: Osallistumismaksu on 2€/laji. Osallistumismaksut kerätään kilpailupaikalla. Toivomme varattavaksi tasarahan.

Tiedustelut: Eemeli Kaartinen, eemeli.kaartinen@gmail.com, 040 8652366

Liitteet