Pohjan Koiton syyskokouksen päätöksiä

27.9.2016

Syyskokouksessa palkitut urheilijat.
Syyskokouksessa palkitut urheilijat.

Seuran syyskokouksessa palkittiin ansioituneita urheilijoita ja nimitettiin uusi johtokunta. Kimmo Niukkanen seuraa Eemeli Kaartista puheenjohtajan tehtävässä.

Pohjan Koiton syyskokous pidettiin 27.9. Lapin urheiluopistolla. Kokouksen avauksen yhteydessä muistettiin seuran ansioituneita urheilijoita. Seura muisti pokaaleilla yhteensä 13 urheilijaa, lisäksi SM-mitalistit palkittiin stipendeillä. 

Palkitut urheilijat:

Sampo Ala P14 pituus SM-hopeaa 

Emma Mäkikallio T14 100m SM-pronssia

Aleksanteri Mursu piirinennätys P10 60m aj 11,24

Veikka Mäki-Runsas piirinennätykset P10 1000m 3.19,94 ja 800m 2.35,27

Enni Petrelius piirinennätys T12 2000m 7.32,60

Enni Aula piirinennätykset T13 kiekko 37,71 ja kuula 11,05

Milla Nevalainen piirinennätys T14 seiväs 250

Viivi Raudasoja eniten nuorisotoimintakilpailupisteitä kerännyt urheilija

Lisäksi palkittiin jokaisesta sarjasta yksi  "asenneurheilija", joka on osallistunut kilpailuihin ennakkoluulottomasti ja harjoitellut merkillepantavan hyvällä asenteella. 

7v: Nikolai Mursu

9v: Sointu Oinas

11v: Nanna Kylmänen

13v: Iida Pahtaja

15v: Aino Rajanen

Syyskokouksen sääntömääräisistä asiosta kokous hyväksyi talousarvion ja toimintasuunnitelman. Toimintasuunnitelmassa tulevallekin toimintavuodelle keskeisenä tavoitteena on nuorisotoimintakilpailussa menestyminen. Nyt päättyvällä toimintakaudella Pohjan Koitto on vahvasti valtakunnallisen nuorisotoimintakilpailun voittotaistelussa kiinni, ja tulevalle vuodelle on tarkoitus entisestään petrata pisteitä. Uutena tavoitteena seuralla on finaalipaikka Vattenfall-seuracupissa. Tavoite on kova mutta realistinen. Tavoitteen eteen on urheilijoiden ja valmentajien alettava tekemään töitä jo talvikaudelle, jotta myös jokaiseen "vaikeaankin" lajiin löytyisi edustaja. Tapahtumien osalta seuralla on suunnitelmissa uusia avauksia, näistä johtokunta tiedottaa myöhemmin. 

Seuran johtokunnassa tapahtui merkittäviä uudistuksia. Seuraa viime vuodet luotsannut Eemeli Kaartinen siirtyy nuorisopäällikön työtehtäviin Janakkalaan Janaan. Puheenjohtajan tehtävässä Kaartista seuraa kaupunginvaltuutettu Kimmo Niukkanen. Johtokunnassa kaksivuotiskauttaan jatkavat Sanna Joki ja Jarmo Seljänperä. Vanhoista johtokunnanjäsenistä uudelleen valittiin Laura Kylmälä. Uusina jäseninä johtokuntaan valittiin Pertti Aula, Antti Pahtaja, Mari Karanta, Antti Mäkikallio ja Ismo Mursu. Näin ollen seura sai vahvan ja sääntöjen salliman laajimman mahdollisen johtokunnan.