TJIG-reissuun ilmoittautuminen

21.12.2017

 

Junioreiden hallikauden kohokohta TJIG kisaillaan tulevana vuonna 9.-11.3. Pohjan Koitto järjestää jälleen yhteisen kisareissun Tampereelle. Lähtö bussilla on perjantaina 9.3. aamulla (alustavasti klo 7.00) ja paluu sunnuntaina 11.3. viimeisten lajien päätyttyä. Seura maksaa puolet bussikuljetuksen kuluista ja jokaisen itse maksettavaksi tulee lähtijämäärästä riippuen noin 40€/hlö menopaluureissusta. 

Ilmoittautuminen bussikuljetukseen ja seuran varaamaan hotellimajoitukseen (hinta 78€/hlö 3hlö:n huoneissa ja 98€/hlö 2hlö:n huoneissa) tulee tehdä 12.1. mennessä tämän lomakkeen kautta, jotta saadaan ajoissa varmistettua onko riittävästi lähtijöitä bussikyytiin ja saadaan varmistettua tarvittavien hotellihuoneiden määrä.

15- ja 17-sarjalaisilla osa lajeista on jo perjantaina illalla. Perjantaina kisailevien kannattaa mennä menomatka jo aiemmin junalla/lentäen ja bussilla voi tulla sitten paluumatkan. Aikataulusta riippuen bussikyydilläkin saattaa ehtiä, mutta pitkän bussissa istumisen jälkeen ei tietenkään ole parasta lähteä kisaamaan.

Nyt eikun suunnittelemaan reissua ja ilmoittautumaan mukaan!