Yleisurheiluryhmät

Infoa yleisurheiluryhmien syys- ja kevätkaudesta 2023-2024

 

Aikataulu ja paikka

Syyskausi on 4.9.-17.12.2023 ja kevätkausi on 8.1.-26.5.2024. Harjoituksia ei pidetä syyslomaviikolla (viikko 42) eikä talvilomalla (viikko 10). Harjoitukset pidetään syyskuun ajan Saarenkylän urheilukentällä, lokakuusta huhtikuuhun Lapin Urheiluopistolla sekä toukokuussa jälleen Saarenkylän urheilukentällä.

Ryhmien alla näet jokaisen ryhmän tarkemman aikataulun. 

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumien tapahtuu ryhmien alla olevien ilmoittautumislinkkien kautta Suomisport-järjestelmässä. Mukaan voi ilmoittautua myös kauden alettua, mikäli ryhmässä on tilaa. Ilmoittautuminen avautuu 5.8.2023.

 

Laskutus ja peruutusehdot

Laskut lähetetään Suomisportin kautta syyskuussa ja tammikuussa. Ryhmissä voi käydä tutustumassa kahden ensimmäisen viikon aikana ja perua ilmoittautumisen 18.9. mennessä, mikäli ei haluakaan jatkaa ryhmässä. Mikäli peruutusilmoitusta ei tule määräpäivään mennessä, on ilmoittautuminen sitova syyskauden loppuun saakka. Ilmoittautuminen jatkuu automaattisesti kevätkaudelle 2024, jollei peruutusta tee 17.12.2023 mennessä. Tiedustelut laskutuksiin liittyvissä asioissa: yleisurheilu@pohjankoitto.fi.

 

Kausimaksut

Kausimaksujen suuruus näkyy ryhmien tietojen alta. Kausimaksut sisältävät ohjatut harjoitukset.

Sisarusalennus

  • -20 % toisesta lapsesta
  • -30 % kolmannesta tai useammasta lapsesta

 

Seuran jäsenyys

Ryhmiin ilmoittautuessa yleisurheilukoululainen tulee liittää myös seuran jäseneksi. Seuran jäsenmaksu sisältää muun muassa:

  • Kilpailulisenssin, johon kuuluu sporttiturvavakuutus 2011 ja sitä myöhemmin syntyneille
  • Ilmaisen osallistumisen seuran järjestämiin kilpailuihin
  • Ilmaisen osallistumisen seuran järjestämiin seuracup -matkoihin
  • Harjoituspaidan

Seuran jäsenmaksu on 20 € / vuosi tai perhejäsenmaksu 50 € / vuosi. Jäsenmaksun laskutuskausi on 1.10.2023-30.9.2024. Mikäli ette ole vielä seuran jäsen, liittykää tämän linkin kautta. Perhejäseneksi, eli mikäli perheestänne liittyy jäseneksi kolme tai enemmän, liitytään tämän linkin kautta.

 

Seurakilpailut

Seurakisat ovat epävirallisia harjoituskisoja, joita järjestetään kuukausittain. Ne ovat yksi harjoituskerta, mikäli ovat samaan aikaan ryhmän harjoitusten kanssa. Seurakisoissa on ohjaajat mukana opastamassa.

 

Ryhmien toteutuminen

Ryhmissä on minimimäärät ja mikäli ilmoittautuneiden määrä jää sen alle eikä ryhmä toteudu, ilmoitetaan siitä viikkoa ennen ryhmien alkua ja katsotaan löytyisikö toinen sopiva ryhmä.

 

Ohjaajat

Jokaisen ryhmän vastuuohjaaja on täysi-ikäinen koulutettu ohjaaja. Ohjaajien esittelyjä on nähtävillä alavalikon kohdassa "ohjaajat".

 

Tiedustelut

Tiedustelut ryhmiin liittyen: Nuorisovalmennuspäällikkö Katja Kangas, nuorisopaallikko@pohjankoitto.fi