Yleisurheiluryhmät

Infoa yleisurheiluryhmien syys- ja kevätkaudesta

 

Aikataulu ja paikka

Syyskausi on 19.9.-18.12.2022. Kevätkausi on 9.1-28.5.2023. Syyskuun harjoitukset ovat Saarenkylän urheilukentällä. Lokakuusta alkaen harjoitukset ovat Santasportin hallissa tai sen lähiympäristössä. Harjoituksia ei pidetä koulujen loma-aikoina (syys- ja talvilomaviikko).

Ryhmien alla näet jokaisen ryhmän tarkemman aikataulun. 

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumien tapahtuu ryhmien alla olevien ilmoittautumislinkkien kautta Suomisport-järjestelmässä. Mukaan voi ilmoittautua myös kauden alettua, mikäli ryhmässä on tilaa. Ilmoittautuminen syys- ja kevätkaudelle avautuu 8.8.2022.

 

Laskutus ja peruutusehdot

Syyskauden laskut lähetetään Suomisportin kautta lokakuussa ja kevätkauden tammikuussa. Ryhmissä voi käydä tutustumassa kahden ensimmäisen viikon aikana ja perua ilmoittautumisen 3.10. mennessä, mikäli ei haluakaan jatkaa ryhmässä. Mikäli peruutusilmoitusta ei tule määräpäivään mennessä, on ilmoittautuminen sitova kevätkauden loppuun saakka.

 

Kausimaksut

Kausimaksujen suuruus näkyy ryhmien tietojen alta. Kausimaksut sisältävät:

  • ohjatut harjoitukset
  • ilmaisen osallistumisen seuran järjestämiin kilpailuihin
  • kilpailulisenssin, johon kuuluu sporttiturvavakuutus 2010 ja sitä myöhemmin syntyneille
  • Nonamen harjoituspaidan uusille harrastajille

Sisarusalennus

  • -20 % toisesta lapsesta
  • -30 % kolmannesta tai useammasta lapsesta

 

Seuran jäsenyys

Ryhmiin ilmoittautuessa tulee liittyä myös seuran jäseneksi. Seuran jäsenmaksu on 20 € / vuosi tai perhejäsenmaksu 50 € / vuosi. Jäsenmaksun laskutuskausi on 1.10.2022-30.9.2023. Seuran jäseneksi liitytään tämän linkin kautta. Perhejäseneksi, eli mikäli perheestänne liittyy jäseneksi kolme tai enemmän, liitytään tämän linkin kautta.

 

Ryhmien toteutuminen

Ryhmissä on minimimäärät ja mikäli ilmoittautuneiden määrä jää sen alle eikä ryhmä toteudu, ilmoitetaan siitä viikkoa ennen ryhmien alkua ja katsotaan löytyisikö toinen sopiva ryhmä.

 

Ohjaajat

Jokaisen ryhmän vastuuohjaaja on täysi-ikäinen koulutettu ohjaaja. Ohjaajien esittelyjä on nähtävillä alavalikon kohdassa "ohjaajat".

 

Harjoituspaidat

Pohjan Koitto tilaa uusille syksyn ryhmiin ilmoittautuville harjoituspaidat. Ilmoittautumislomakkeessa kysytään paidan koko.

Paidan malli löytyy alla olevasta linkistä ja se tulee tietenkin seuran oranssilla värityksellä. Paidan mallissa on hieman väljempi leikkaus, mitä muissa seura-asuissa. Kokotaulukko on nähtävillä tämän linkin kautta.

 

Tiedustelut

Tiedustelut ryhmiin liittyen: Laura Kylmälä, yleisurheilu@pohjankoitto.fi