Yleisurheiluryhmät

Infoa yleisurheiluryhmien kesäkaudesta

 

Aikataulu ja paikka

Kesäkausi on 6.6.2022-28.8.2022. Kaikki ryhmät harjoittelevat Saarenkylän urheilukentällä.

Ryhmien alla näet jokaisen ryhmän tarkemman aikataulun. 

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumien tapahtuu ryhmien alla olevien ilmoittautumislinkkien kautta Suomisport-järjestelmässä. Mukaan voi ilmoittautua myös kauden alettua, mikäli ryhmässä on tilaa.

 

Laskutus ja peruutusehdot

Laskut läheteään Suomisportin kautta kesäkuussa. Ryhmissä voi käydä tutustumassa kahden ensimmäisen viikon aikana ja perua ilmoittautumisen 19.6. mennessä, mikäli ei haluakaan jatkaa ryhmässä. 

 

Seuran jäsenyys

Seuran jäsenmaksu on 20 € / vuosi tai perhejäsenmaksu 50 € / vuosi. Kesäkaudelle ilmoittautuvilta uusilta jäseniltä laskutetaan jäsenmaksu. Vanhoilta jäseniltä, jotka ovat jäsenmaksun maksaneet jo vuoden alussa, ei sitä laskuteta enää kesällä.

 

Ryhmien toteutuminen

Ryhmissä on minimimäärät ja mikäli ilmoittautuneiden määrä jää sen alle eikä ryhmä toteudu, ilmoitetaan siitä viikkoa ennen ryhmien alkua ja katsotaan löytyisikö toinen sopiva ryhmä.

 

Ohjaajat

Jokaisen ryhmän vastuuohjaaja on täysi-ikäinen koulutettu ohjaaja. Ohjaajien esittelyjä nähtävillä alavalikossa kohdassa ohjaajat.

 

Harjoituspaidat

Pohjan Koitto tilaa kesän urheilukoulu- ja kilparyhmissä mukana oleville harjoituspaidat, jotka ovat täysin ilmaisia kaikille! Jotta saatte oikean koon, niin käykää täyttämässä tämä kokotilauslomake 22.5. mennessä niin saadaan paidat heinäkuussa käyttöön.

Paidan malli löytyy alla olevasta linkistä ja se tulee tietenkin seuran oranssilla värityksellä. Paidan mallissa on hieman väljempi leikkaus, mitä muissa seura-asuissa. Kokotaulukko on nähtävillä linkin takana.

https://www.nonamesport.com/fi/tuotteet/yleisurheilu/active-t-shirt-unisex-ss

 

Tiedustelut

Tiedustelut ryhmiin liittyen: Laura Kylmälä yleisurheilu@pohjankoitto.fi