Yleisurheiluryhmät

Infoa yleisurheiluryhmien kesäkaudesta 2023

 

Aikataulu ja paikka

Kesäkausi on 5.6.-20.8.2023. Harjoitukset pidetään Saarenkylän urheilukentällä.

Ryhmien alla näet jokaisen ryhmän tarkemman aikataulun. 

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumien tapahtuu ryhmien alla olevien ilmoittautumislinkkien kautta Suomisport-järjestelmässä. Mukaan voi ilmoittautua myös kauden alettua, mikäli ryhmässä on tilaa. Ilmoittautuminen avautuu 7.4.2023.

 

Laskutus ja peruutusehdot

Laskut lähetetään Suomisportin kautta kesäkuussa. Ryhmissä voi käydä tutustumassa kahden ensimmäisen viikon aikana ja perua ilmoittautumisen 19.6. mennessä, mikäli ei haluakaan jatkaa ryhmässä. Mikäli peruutusilmoitusta ei tule määräpäivään mennessä, on ilmoittautuminen sitova kesäkauden loppuun saakka.

 

Kausimaksut

Kausimaksujen suuruus näkyy ryhmien tietojen alta. Kausimaksut sisältävät:

  • Ohjatut harjoitukset
  • Ilmaisen osallistumisen seuran järjestämiin kilpailuihin
  • Kilpailulisenssin, johon kuuluu sporttiturvavakuutus 2010 ja sitä myöhemmin syntyneille
  • Harjoituspaidan

Sisarusalennus

  • -20 % toisesta lapsesta
  • -30 % kolmannesta tai useammasta lapsesta

Seurakilpailut

Seurakisat ovat epävirallisia harjoituskisoja, joita järjestetään kesän aikana kuukausittain. Ne ovat yksi harjoituskerta, mikäli ovat samaan aikaan ryhmän harjoitusten kanssa. Seurakisoissa on ohjaajat mukana opastamassa.

 

Seuran jäsenyys

Ryhmiin ilmoittautuessa tulee liittyä myös seuran jäseneksi. Seuran jäsenmaksu on 20 € / vuosi tai perhejäsenmaksu 50 € / vuosi. Jäsenmaksun laskutuskausi on 1.10.2022-30.9.2023. Mikäli ette ole vielä seuran jäsen, liittykää tämän linkin kautta. Perhejäseneksi, eli mikäli perheestänne liittyy jäseneksi kolme tai enemmän, liitytään tämän linkin kautta.

 

Ryhmien toteutuminen

Ryhmissä on minimimäärät ja mikäli ilmoittautuneiden määrä jää sen alle eikä ryhmä toteudu, ilmoitetaan siitä viikkoa ennen ryhmien alkua ja katsotaan löytyisikö toinen sopiva ryhmä.

 

Ohjaajat

Jokaisen ryhmän vastuuohjaaja on täysi-ikäinen koulutettu ohjaaja. Ohjaajien esittelyjä on nähtävillä alavalikon kohdassa "ohjaajat".

 

Tiedustelut

Tiedustelut ryhmiin liittyen: Laura Kylmälä, yleisurheilu@pohjankoitto.fi