YAG 2024 - ilmoittautuminen mukaan kisareissulle

3.5.2024

MIKÄ JA MILLOIN?

Kesä ja YAG eli Youth Atletics Games lähestyvät kovaa vauhtia. Pohjan Koitto järjestää yhteisreissun perinteiseen kesäkauden suurimpaan junioritapahtumaan, joka järjestetään tänä vuonna Tampereella 13.-16.6.2024. 17 -sarjalaisten kilpailut ovat torstaina 13.6. (klo 17 alkaen) ja 9-15 -vuotiaiden lajit kisaillaan pe 14.6.- su 16.6. Mukaan valmentajista lähdössä ainakin Ville Jänikselä, mahdollisesti toinenkin valmentaja.

MATKUSTUS JA MAJOITUS

Matkustus Tampereelle tapahtuu junalla, johon Pohjan Koitto hoitaa kootusti yhteisreissulle lähtevien junalippujen tilauksen. Meno on torstaina aamu-/päiväjunalla (jos 17 sarjalaisia mukana meno aamujunalla) ja paluumatka sunnuntaina ilta-/yöjunalla riippuen mihin aikaan kisailijoiden lajit ovat ohi ja saadaanko viestijoukkueita kasaan. 17-sarjalaiset voivat halutessaan varata itse haluamansa matkat ja majoitukset, koska teidän lajit ainoastaan torstaina. Valmentaja paikalla kuitenkin seuraamassa kisoja jo torstaina. Tällä hetkellä junalippujen hinnat lapselta meno n. 25-40€ ja myös paluu n. 25-40€ (riippuen millä junalla kuljetaan). Lopulliset hinnat toki nähdään sitten, kun lippuja tilataan. 

Majoituksena hotellimajoitus Hämeenpuiston Scandicissa. Kisajärjestäjän tarjoaman hotellipassin hinta pe-su 179€/hlö + lisäyö to-pe n. 60€ (alustava tieto). Huoltajapassin hinta on sama kuin urheilijan. Pohjan Koitto korvaa kustannuksia 20€/urheilija. Tässä alla hieman tietoa hotellipassista:

Hotellipassi:

- matkaa stadionille 650m

- majoitus 2-3 hlön huoneissa

- juna-asemalta matkaa 1,3km

- aamupala hotellilla

- lounaat stadionilla (pe-su)

- iltapala (pe ja la) 

- kisatuote

Muut mahdolliset ruokailut omakustanteisesti.

ILMOITTAUTUMINEN JA VIESTIJOUKKUEET

Tänä vuonna mitkään kisapassit eivät sisällä osallistumisoikeuksia lajeihin. Laji-ilmoittautuminen tapahtuu suoraan kilpailukalenterin kautta, jossa samalla maksetaan osallistumismaksut (17€/laji). Jokainen hoitaa ilmoittautumisen itse kilpailukalenterin kautta. Toivoisimme, että saisimme myös viestijoukkueita kisoihin. 11-15 -vuotiaiden pitkät viestit kisaillaan perjantaina, aitajuoksuviestit lauantaina ja pikaviestit sunnuntaina. 9-vuotiaiden pikaviesti lauantaina ja pitkä viesti sunnuntaina. Seura hoitaa viestijoukkueiden kasaamiset, ilmoittautumiset ja viestijoukkueiden maksut.

ILMOITTAUTUMINEN REISSUUN 

Ilmoittautuminen reissuun tämän lomakkeen kautta 9.5. mennessä, jotta ehditään varata junaliput ajoissa ja saadaan varattua majoitus. Alle 11-vuotiaille urheilijoille tulee olla kolmea urheilijaa kohden yksi täysi-ikäinen huoltaja mukana. Kun ilmoitatte lapsenne mukaan reissuun, ilmoittakaa pystyttekö itse tarvittaessa lähtemään mukaan. Ja vanhemmat, jotka lähtevät mukaan, voisitteko ilmoittaa, jos teille sopii ottaa vastuulle oman lapsenne lisäksi mahdollisesti joku muukin?

Kisoihin voi lähteä halutessaan myös koko perheen voimin omalla kyydillä ja majoittua jossain eri paikassakin. Ilmoittakaa minulle myös, jos olette lähdössä omilla kyydeillä/majoituksella, mutta olisitte käytettävissä viestijoukkueisiin.