Pohjan Koiton junioreita TJIG:ssä

9.3.2015

Jesperi Kemppainen
Neea-Maria Joki

Tampere Junior Indoor Gamesin reissu oli todella onnistunut ja sujui kaikin puolin mukavasti. Pohjan Koiton junioreita oli mukana kisareissulla 11 ja jokainen heistä teki omia ennätyksiä. Mitalejakin tuli kaksi, kun Jesperi Kemppainen voitti kultaa 11-vuotiaiden poikien keihäänheiton tuloksella 33,30 ja Neea-Maria Joki sai 11-vuotiaiden tyttöjen korkeushypyssä hopeaa sivuten omaa ennätystään 137. Lisäksi Emma Mäkikallio sijoittui 13-vuotiaiden 60m:llä tiukassa kilpailussa neljänneksi ajalla 8,37 jääden vain sadasosan päähän mitalista. Emma hyppäsi myös hienosti pituutta tehden uuden ennätyksen 453 ollen sijalla 11.  Enni Aula sijoittui myös 11:nneksi 12-vuotiaiden tyttöjen keihäänheitossa tuloksella 21,72 ja kuulantyönnössä tuli uusi ennätys 9,79 ja 14. sija. Kuula oli ohjelmassa vain vuotta vanhempien sarjassa ja kisassa mukana olleista 12-vuotiaista Enni työnsi toiseksi pisimmälle. Viivi Raudasoja työnsi myös hienosti kuulaa 10-vuotiaissa tytöissä tehden ennätyksen 6,14 ja sijoitus oli 12.

Pohjan Koitolla oli myös T13 4x100m:llä viestijoukkue, jossa juoksivat Milla Nevalainen, Anni Karanta, Nea Pääkkönen ja Emma Mäkikallio. Viestivaihdot onnistuivat kaikilla tytöillä hyvin ja aika oli 58,15, jolla oltiin sijalla 22. Yhteensä sarjassa kilpaili 42 joukkuetta.