Kesän 2024 yleisurheiluryhmät

Infoa Pohjan Koiton kesäkauden 2024 yleisurheiluryhmistä
 

Aikataulu ja paikka

Kesäkausi on 3.6.-18.8.2024. Harjoituksia ei pidetä juhannusta edeltävänä torstaina 20.6. Harjoitukset pidetään Saarenkylän urheilukentällä.

Ryhmien alla näet jokaisen ryhmän tarkemman aikataulun. 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumien tapahtuu ryhmien (esim. "Yleisurheilukoulut") kautta. Älylaitteella selatessa täytyy klikata nuolia, jotka avaavat ryhmien tarkemmat tiedot. Mukaan voi ilmoittautua myös kauden alettua, mikäli ryhmässä on tilaa. Ilmoittautuminen avautuu 24.3.2024.

Laskutus ja peruutusehdot

Laskut lähetetään Suomisportin kautta kesäkuussa. Ryhmissä voi käydä tutustumassa kahden ensimmäisen viikon aikana ja perua ilmoittautumisen 17.6.2024 mennessä, mikäli ei haluakaan jatkaa ryhmässä. Mikäli peruutusilmoitusta ei tule määräpäivään mennessä, on ilmoittautuminen sitova kesäkauden loppuun saakka. Tiedustelut laskutuksiin liittyvissä asioissa: yleisurheilu@pohjankoitto.fi.

Kausimaksut

Kausimaksujen suuruus näkyy ryhmien tietojen alta. Kausimaksut sisältävät ohjatut harjoitukset.

Sisarusalennus

  • -20 % toisesta lapsesta
  • -30 % kolmannesta tai useammasta lapsesta

Seuran jäsenyys

Ryhmiin ilmoittautuessa yleisurheilukoululainen tulee liittää myös seuran jäseneksi. Seuran jäsenmaksu sisältää muun muassa:

  • Kilpailulisenssin, johon kuuluu sporttiturvavakuutus 2011 ja sitä myöhemmin syntyneille
  • Ilmaisen osallistumisen seuran järjestämiin kilpailuihin
  • Ilmaisen osallistumisen seuran järjestämiin seuracup -matkoihin
  • Harjoituspaidan

Seuran jäsenmaksu on 20 € / vuosi tai perhejäsenmaksu 50 € / vuosi. Jäsenmaksun laskutuskausi on 1.10.2023-30.9.2024. Mikäli ette ole vielä seuran jäsen, liittykää tämän linkin kautta. Perhejäseneksi, eli mikäli perheestänne liittyy jäseneksi kolme tai enemmän, liitytään tämän linkin kautta.

Seurakilpailut

Seurakisat ovat epävirallisia harjoituskisoja, joita järjestetään muutamia syys-, kevät- ja kesäkausilla. Ne ovat yksi harjoituskerta, mikäli ovat samaan aikaan ryhmän harjoitusten kanssa. Seurakisoissa on ohjaajat mukana opastamassa.

Ryhmien toteutuminen

Ryhmissä on minimimäärät ja mikäli ilmoittautuneiden määrä jää sen alle eikä ryhmä toteudu, ilmoitetaan siitä viikkoa ennen ryhmien alkua ja katsotaan löytyisikö toinen sopiva ryhmä.

Valmentajat & ohjaajat

Jokaisen ryhmän vastuuohjaaja on täysi-ikäinen koulutettu ohjaaja. Ohjaajien esittelyjä on nähtävillä alavalikon kohdassa "valmentajat".

Infoviestit

Infoviestit kesän ryhmiin ilmoittautuneille lähetetään viimeistään viikolla 22.

Tiedustelut

Tiedustelut ryhmiin liittyen: Nuorisovalmennuspäällikkö Katja Kangas, nuorisopaallikko@pohjankoitto.fi