Vattenfall seuracupin tulokset

22.6.2016

Aleksanteri hyppää esimerkillisesti, ponnistus on viety loppuun asti, lantio on edessä ja vapari ylhäällä.

Lapin piirin ensimmäisen Vattenfall-seuracupin osakilpailun voitti Pohjan Koitto 10035 pisteellä.

Eilisessä Vattenfall-seuracupin osakilpailussa Pohjan Koitto keräsi 10035 pistettä ja voitti Lapin piirin osakilpailun. Toiseksi sijoittui Lapin Lukko 6354 pisteellä. Verrattuna viime vuoden ensimmäiseen osakilpailuun, Pohjan Koitto keräsi lähes 4000 pistettä enemmän. Tämä on osaltansa hyvä kuvaaja seuratoiminnan kehittymisestä vuoden aikana. 10035 pisteellä Pohjan Koitto siirtyy tällä hetkellä sijalle 22. valtakunnallisessa suurten kaupunkien tera-sarjassa. Toinen Vattenfall-seuracupin osakilpailu käydään Posiolla 27.7.
Kilpailussa syntyi myös yksi uusi piirinennätys, kun T12-sarjan Enni Petrelius juoksi 2000m aikaan 7.32,60 ja voitti T15-sarjan kilpailun.