Pohjan Koitto voittoon nuorisotoimintakilpailussa

3.11.2016

Pohjan Koitto voitti ykkösluokan seurojen kategorian valtakunnallisessa nuorisotoimintakilpailussa.

Pohjan Koitto voitti ykkösluokan seurojen kategorian valtakunnallisessa nuorisotoimintakilpailussa. Samalla seura tienasi 1000€ palkintorahaa, josta voittoshekki luovutetaan myöhemmin yleisurheilugaalassa Tampereella.

Edellisellä kaudella Pohjan Koitto voitti nuorisotoimintakilpailun alemmassa kategoriassa, tälle vuodelle seura nousi ykkösluokkaan parantuneen seuraluokittelu menestyksen myötä. Vuoden 2015 pisteistä (256) seura nosti tämän kauden pistesaaliin lukemiin 426. Tämä riitti Tampereen Pyrinnön voittamassa kokonaiskilpailussa sijalle 27. Kaikista pohjoisen alueen seuroista vain oululaisseurat Kuivasjärven Aura (11.) ja Oulun Pyrintö (23.) sijoittuivat paremmin. Paikalliskilpailija Lapin Lukko tuli kokonaiskilpailussa sijalle 63. pisteillä 249.

Seuran parhaana nuorisotoimintapisteiden kerääjänä kunnostautui Viivi Raudasoja, joka hankki seuralle täydet osallistumispisteet. Ansioistaan Viiviä muistettiin jo aiemmin seuran palkitsemistilaisuudessa. Kiitokset kaikille kilpailuihin osallistuneille junioreille, heidän valmentajille ja ohjaajilleen, kilpailuihin kuljettaneille vanhemmille sekä kilpailuiden järjestelyissä auttaneille. Tulevan vuoden tavoite ei voi olla muu kuin lähteä uusimaan voittoa.