YAG:sta kolme mitalia

15.6.2017

T15 4x100m joukkue Nea Tenno, Adeliina Kemppainen, Emma Mäkikallio, Iida Pahtaja
Emma Mäkikallio T15 100m 2.
Safia Mekki T11 pituus 4.
Santeri Kotila P12 keihäs 2.

Lahdessa kisailtiin 9.-11.6. Youth Athletic Gamesit, joista Pohjan Koittoon tuli 3 mitalia. Kisoissa oli ennätyssuuri osallistujamäärä, yhteensä yli 1900 junioria.

Emma Mäkikallio juoksi hopeaa T15 100m:llä kovalla ennätysajalla 12,47. Lisäksi 300m:llä tuli pronssia myöskin uudella ennätyksellä 41,75. P12 keihäässä Santeri Kotila heitti ennätyksen 39,44, jolla irtosi hopeamitali. Lähelle mitalia ylsi myös Safia Mekki, joka hyppäsi T11 pituudessa 443 sijoittuen neljänneksi. Kahdeksanneksi, jolla pääsi mukaan finaalikierroksille ylsivät Viivi Raudasoja T12 kiekossa (25,60) ja Aleksi Huotari P15 kolmiloikassa (10,89). T14 800m:llä Nea Tenno juoksi myös kahdeksannelle sijalle ajalla 2.34,81.

T15 4x100m viestijoukkue Iida Pahtaja, Nea Tenno, Adeliina Kemppainen, Emma Mäkikallio juoksi uuden ennätyksen 51,56 sijoittuen hienosti seitsemänneksi 32 joukkueen joukossa.