TJIG-reissuun ilmoittautuminen

3.1.2023


MIKÄ?

Perinteinen hallikauden suurin junioritapahtuma TJIG kisaillaan  jälleen 10.-12.3.2023 Tampereella. Kilpailu on hallikauden suurin junioreiden kilpailutapahtuma, johon kannattaa kaikkien lähteä hakemaan uusia kokemuksia.

 

MATKUSTUS

Matkustus sujuu näppärästi junalla ja Pohjan Koitto hoitaa kootusti yhteisreissulle lähtevien junalippujen tilauksen. Meno on perjantaina 10.3. aamujunalla ja paluu on sunnuntaina 13.3. ilta/yöjunalla riippuen mihin aikaan kisailijoiden lajit ovat ohi. Osa 15-17v lajeista kisaillaan jo perjantaina eli mikäli niihin lajeíhin on osallistujia niin matkustus heidän osalta olisi torstaina. Matkaan lähtee ainakin yksi seuran valmentajista.

 

MAJOITUS

Kisajärjestäjän hotellipassin hinta on 160€, joka sisältää majoituksen pe-su Hämeenpuiston Scandicissa 2-3hlö:n huoneessa, 2x lämmin ruoka kisaruokalassa sekä osallistumisoikeuden neljään lajiin. Seura hoitaa varaukset ja laskuttaa osallistujilta.

Huoltajan hotellipassin hinta on 130€.

 

KILPAILUT

Kisan lajiohjelma, aikataulu sekä lajeihin ilmoittautuminen 6.3. mennessä kilpailukalenterissa.

 

ILMOITTAUTUMINEN REISSUUN

Ilmoittautuminen reissuun tämän linkin kautta 22.1. mennessä. Ja toki kisoihin voi lähteä halutessaan myös koko perheen voimin omalla kyydillä ja majoittua jossain eri paikassakin.