YAG-reissuun ilmoittautuminen

26.5.2023


MIKÄ?

Pohjan Koitto järjestää yhteisreissun perinteiseen kesäkauden suurimpaan junioritapahtumaan YAG:hen, joka kisaillaan tänä kesänä 16.-18.6.2023 Nurmijärvellä.

 

MATKUSTUS

Matkustus Nurmijärvelle tapahtuu 9-paikkaisella minibussilla, jossa kuskina toimii yksi huoltajista. Mukana on myös seuran valmentaja Ville Jänikselä. Mikäli lähtijöitä on enemmän kuin minibussiin mahtuu, katsotaan tarvittaessa toinen auto. Reissuun lähdetään torstaina 15.6. aamusta ja paluu on sunnuntaina 18.6 viimeisten lajien jälkeen. Seura kustantaa matkakulut urheilijoille.

 

MAJOITUS

Majoitus on koulumajoituksessa, joka on kävelymatkan päässä urheilukentästä, jolloin urheilijoiden on helppo kulkea majoituksen ja kisapaikan välillä omien kisa-aikataulujen mukaan. A-kisapaketin hinta on 125 euroa, joka sisältää osallistumisoikeuden kolmeen lajiin, koulumajoituksen perjantaista sunnuntaihin (16.-18.6.2023), yhden kisaruokailun per päivä (perjantai, lauantai ja sunnuntai), aamiaisen (lauantai ja sunnuntai) sekä iltapalan (perjantai ja lauantai), kisamateriaalin ja kisatuotteen. Lisäyö torstai-perjantai ostetaan erikseen, sis. majoituksen sekä ilta- ja aamupalan (+30€). Kokonaishinta olisi siis 155 euroa. Ks. tarkemmin tästä.

 

KILPAILUT

Kisan lajiohjelma, aikataulu sekä lajeihin ilmoittautuminen 31.5. mennessä kilpailukalenterissa. Lajeihin ilmoittautumisen jokainen tekee itse kilpailukalenterin kautta.

 

ILMOITTAUTUMINEN REISSUUN

Ilmoittakaa sähköpostitse (yleisurheilu@pohjankoitto.fi) tiistaihin 30.5. mennessä, jos olette kiinnostuneita lähtemään reissuun. Ilmoittakaa myös jos olisitte lähdössä omilla kyydeillä ja pääsisitte osallistumaan viestijuoksuihin. Tänä vuonna viestijuoksuja kisataan joka päivä, perjantaina pitkät viestit, lauantaina pikaviestit ja sunnuntaina aitajuoksuviestit. Toiveena että saisimme myös viestijoukkueita mukaan.

 

Ilmoittautukaa mukaan kesän isoimpiin kisoihin ja hauskalle kisareissulle! :)