TJIG 2024 - ilmoittautuminen mukaan kisareissulle

2.1.2024

MIKÄ?

Perinteinen hallikauden suurin junioritapahtuma Tampere Junior Indoor Games eli TJIG kisaillaan jälleen 8.-10.3 Tampereella. Kilpailu on hallikauden suurin junioreiden kilpailutapahtuma, johon kannattaa kaikkien lähteä mukaan muun muassa uusien kokemusten vuoksi.

MATKUSTUS

Valmentajista on ainakin Katja Kangas sekä Ville Jänikselä lähdössä reissuun mukaan, tarvittaessa mahdollisesti kolmas valmentaja. Matkustus sujuu näppärästi junalla ja Pohjan Koitto hoitaa kootusti yhteisreissulle lähtevien junalippujen tilauksen. Meno olisi perjantaina 8.3. aamujunalla ja paluu olisi sunnuntaina 10.3. ilta-/yöjunalla riippuen mihin aikaan kisailijoiden lajit ovat ohi. Osa 15-17 -vuotiaiden lajeista kisaillaan jo perjantaina eli mikäli niihin lajeíhin on osallistujia, niin lähdemme kaikki perjantaina klo 5.15 lähtevällä junalla. Jos kenelläkään ei ole perjantaina lajeja, lähdemme klo 9.22 lähtevällä junalla. 

MAJOITUS

Kisajärjestäjän hotellipassin hinta on 170€. Hotellipassi sisältää majoituksen pe-su 2-3 hlö:n huoneessa (Hämeenpuiston Scandic), 2x lämmin ruoka kisaruokalassa sekä osallistumisoikeuden neljään lajiin. Huoltajan hotellipassin hinta on 140€. Seura hoitaa junalippujen ja majoituksen varaukset ja laskuttaa osallistujilta. Seura korvaa 50€/urheilija kuluja. 

KILPAILUT JA VIESTIJUOKSUT

Kisan lajiohjelma, aikataulu sekä lajeihin ilmoittautuminen 4.3. mennessä kilpailukalenterissa. Jokainen hoitaa ilmoittautumisen itse. Toivoisimme, että saisimme myös viestijoukkueita kisoihin. Viesteistä aitajuoksuviestit juostaan lauantaina ja pikaviestit sunnuntaina. Seura hoitaa viestijoukkueiden kasaamiset sekä ilmoittautumiset.

ILMOITTAUTUMINEN REISSUUN

Ilmoittautuminen reissuun tämän linkin kautta 10.1. mennessä, jotta ehditään varata junaliput ajoissa ennen kuin hinnat nousevat ja saadaan varattua hotellihuoneet. Alle 11-vuotiaille urheilijoille tulee olla kolmea urheilijaa kohden yksi täysi-ikäinen huoltaja mukana. Riippuen lähtijöiden määrästä tarvitsemme mahdollisesti mukaan valmentajien lisäksi siis myös vanhempia. Kun ilmoitatte lapsenne mukaan reissuun, ilmoittakaa pystyttekö itse tarvittaessa lähtemään mukaan. Ja vanhemmat, jotka lähtevät mukaan, voisitteko ilmoittaa, jos teille sopii ottaa vastuulle oman lapsenne lisäksi mahdollisesti joku muukin?

Kisoihin voi lähteä halutessaan myös koko perheen voimin omalla kyydillä ja majoittua jossain eri paikassakin. Ilmoittakaa minulle myös, jos olette lähdössä omilla kyydeillä, mutta olisitte käytettävissä viestijoukkueisiin.